Tietoja minusta

Oma valokuva
Päiväkirjamerkintöjä pienen puutarhan vaiheista vitosvyöhykkeellä. Lisämausteena luontokuvia lähiluonnosta, usein retkillä mukana cairnterrieri Nelly, 3 vuotta.

perjantai 2. elokuuta 2013

tuksun haasteSain hyvältä blogiystävältä haasteen ja otan sen ilomielin vastaan. Näihin tuksun http://wanhamummula.blogspot.fi/ esittämiin kysymyksiin koetan nyt parhaani mukaan vastata:

1. Kaupunkiloma vai rantaloma? Perustelut.

- kaupunkiloma: tahtoisin tutustua mahdollisimman moniin kaupunkeihin koti- ja ulkomailla, kierrellä ja kaarrella ympäri kaupunkia ja katsoa mitä mukavaa nähtävää kaupunki tarjoaa. Unohtamatta luontoa...

2. Paras asia, joka on tapahtunut sinulle viime aikoina?

- kyllä se varmaan on, kun saimme perheeseen pitkän odottelun jälkeen koiranpennun. On tuonut niin paljon iloa mukanaan, vaikkakin yksi huolenaihe lisää...

3. Paras kesäherkkusi ja mahdollinen resepti?

- yksinkertaisesti tuoreet mansikat ja kirsikat ihan siltään

4. Kesäperinteesi?

- kesäteatteri, torilla käyminen. Ehdottomasti myös mökkeily.


5. Paras viimeisin sisustusostoksesi?

- keväällä ostettu valkoinen maalaishenkinen lasivitriini keittiöön


6. Millainen on unelmiesi asuinympäristö?

- oikeastaan näissä puitteissa ainoa kriteeri on, että luontoa täytyy olla lähellä. Haaveilen maaseudun rauhasta, mutta työpaikalle pitäisi olla kohtuullinen ajomatka, samoin  palvelujen äärelle.

7.Suomen kielen kaunein sana?

- ensimmäisenä tulee mieleen äiti ja kiitos

8. Millaisia kesäsuunnitelmia sinulla on tai oli?

- tämä kesä on pitkälti menty Nellyn ehdoilla, rauhallista oleskelua ja tutustumista yheiseloon koiran kanssa. Yleensä on jokin pieni reissu tehty perheen kanssa. Tämän kesän ainut suunnitelma oli, että mökille pitää päästä ja sehän onnistuu koiran kanssa vallan mainiosti. Pientä nurinaa on kuulunut tuolta nuorison puolelta, kun ei tehty pitempää reissua. Täytyy keksiä jotain mukavaa syksyn päälle...

9. Paras vuodenaika?

- eiköhän se paras ole kesä mutta pidän kaikista vuodenajoista. Olen vuosien varrella oppinut nauttimaan kaikista yhtälailla. Onneksi meillä on nämä vuodenaikojen vaihtelut!

10. mikä saa sinut onnelliseksi?

- oma perhe ja lähimmäiset, ystävät . Saan tehdä sitä työtä josta pidän, jokaisesta aamusta , jolloin saan herätä terveenä, olen kiitollinen. Olen onnellinen, jos omaiseni ovat onnellisia ♥Mukavaa viikonloppua!


-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti