Tietoja minusta

Oma kuva
Päiväkirjamerkintöjä pienen puutarhan vaiheista vitosvyöhykkeellä. Lisämausteena luontokuvia lähiluonnosta, usein retkillä mukana cairnterrieri Nelly, 3 vuotta.

lauantai 29. kesäkuuta 2013

KoiranelämääTäällä sitä ollaan vielä, pidin pienen luovan tauon muutaman viikon. En ole ketään teistä unohtanut. Tuli tämä pieni elämänmuutos rakkaan Nellyn myötä, aika on mennyt ihan muissa puuhissa viime ajat. Kaikki koiraihmiset tietävät mitä pieni koiranpentu tuo tullessaan. Nyt elämä alkaa jo tasoittumaan, kun olemme saanet päivät rullaamaan omalla painollaan. Jonkunlainen rytmi on saavutettu. Ja mikä ihaninta, minulla koitti viimein kesäloma! Nyt voin keskittyä täysin Nellyn kanssa olemiseen ( unohtamatta tietenkään muita perheenjäseniä, kissojakaan :) )


Viimeyön valvoin vielä töissä, ja onneksi oli sopivasti hommaa. Kymmenen tuntia hurahti kuin siivillä!
Olenko outo, kun tuntui että miten voin olla poissa töistä 4 viikkoa, kun ikävöin jo asukkaita ja ihania työkavereita ? Tai ehkä se on merkki, että nyt kiireenvilkkaa lomalle lomps kun unissa työpaikka tuntuu kodilta...;) Voi, voi...

Lomaltani toivon ennenkaikkea rentoa otetta, ei turhia suunnitelmia etukäteen vaan mitä eteen tulee se otetaan kiitollisena vastaan. Toivon mukavaa yhdessäoloa läheisteni ja ystävien kanssa, nautiskelua luonnossa, mukavia kuvaussessioita, mökkeilyä. Olin nuorena kova tyttö tanssaamaan, en tanssijalan vipatukselle voi vieläkään mitään vaikka en ole tanssinut varmaan yli 10 vuoteen. Olen monta vuotta haavellut pääseväni jollekin kesälavalle pyörähtämään ja tänä kesänä se voi olla jopa mahdollista onnistua.
Olen ikuinen maalaisromantikko ♥


Tähän asti helteet ovat hellineet mukavasti, sateita sopivaan tahtiin. Pieni ukkosenjyrähdys kuului tässä yhtenä päivänä, jossakin päin on kuulemma ollut kovakin ukonilma. Ukonilman edessä ihmisen on nöyrryttävä...näille voimille me ei voida yhtään mitään...


Juhlan aiheitakin on viime aikoina ollut useita: meidän kolmas lapsenlapsi näki päivävalon 18.6, toisiksi nuorin tytär täytti 15v (rippikoululainen) ja huomasin juuri, että muutama päivä sitten tuli täyteen tasan vuosi tätä bloggailua! Niin se on aika hurahtanut, kiitos teille kaikille ihanille blogiystäville, välillä on tuntunut takkuiselta mutta jostain aina on löytynyt se into jatkaa. Varmaan jokaisella on jossain vaiheessa se tunne, että ei ole mitään jaettavaa muille. Nämä vaiheet tulee ja menee, enkä edelleenkään aio jättää tätä harrastusta ;)


Ja lopuksi koiraterveisiä. Nelly täytti juuri 11 viikkoa, ja on hyvin hauska kaveri. On tuonut paljon iloa perheeseemme ja myös muille läheisille ♥

SIUNATTUA VIIKONLOPPUA JA TURVALLISIA KELEJÄ VESILLÄ LIIKKUJILLE JA MUILLE!

8 kommenttia:

 1. Nelly näyttää tosi hauskalta viimeisessä kuvassa, vähän rasavilli karvojensa takana ja silti silmä tipitarkkana. Taitaa olla melkoinen persoona....=)

  Oikein suloista lomaa sinulle, nauti elostasi ja olostasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nainen.kuvastimessa ! Nellyssä riittää kyllä välillä eloa kuin pienessä pitäjässä mutta killti se on. Monet naurut on saanut aikaiseksi...

   Poista
 2. Lohduksi kerron, etä vaikka olen ollut n. 16 vuotta pois työelämästä, vieläkin näen unia sieltä ja niistä mahtavista työkavereista, joita minulla oli...
  Heistäkin moni on jo kuollut....
  Mutta he ovat minulle tärkeitä ja kannan heidän(kin) muistoaan sydämessäni!
  Mukavaa lomaa sinne!
  tuksu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parhaimmillaan työyhteisö voi olla kuin "yhtä suurta perhettä", ylä- ja alamäkineen.

   Poista
 3. Voi että tuota söpöläistä, eipä ihme että aikasi on mennyt ihan muualla kuin blogimaailmassa:) Kesäloma on niin ihanaa aikaa kun on vapaus tehdä mitä lystää ja ottaa rennostikin...itsekin kuljen kameran kanssa päivittäin kun puutarhassa on kaikkea kaunista juuri nyt.
  Leppoisaa lomaa sinulle♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hilma! Lomalla tosiaan on aikaa katsella ympärille, ja nauttia näkemästään. Paitsi omasta näkymästäni en oikein ilahtunut. Huomasin miten olen laiminlyönyt oman puutarhani kun rikkaruohot vallanneet joka paikan...aika on tosiaan nyt mennyt johonkin ihan muuhun mutta korjataanpa tämäkin asia lomalla. Luulenpa, että minulla on näissäkin hommissa mukana pieni karvainen otus :)

   Poista
 4. Ihana Nelly! Onnea hauvavauvasta. Minäkin olin nuorena kova tanssimaan, vaan enpä enää. Kotona vaan köllöttelen! Hyvää lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kotona on hyvä köllötellä ;)Enää ei jaksa sitä tälläytymistä...
   Loma alkoi mukavasti mökillä!

   Poista