Tietoja minusta

Oma kuva
Päiväkirjamerkintöjä pienen puutarhan vaiheista vitosvyöhykkeellä. Lisämausteena luontokuvia lähiluonnosta, usein retkillä mukana cairnterrieri Nelly, 3 vuotta.

maanantai 9. syyskuuta 2013

Pieni koettelemus


 Vaihteeksi vähän koira- asiaa. Nelly kävi kaunistautumassa 5 kk päiviensä kunniaksi kasvattajan luona.
Koville otti tämä ensimmäinen kaunistautuminen, kuten kuvasta näkyy. No voihan sitä kuvitella miltä tuntuu kun karvat nypitään yksi kerrallaan, mutta kasvattaja lohdutti, että kyllä nämä koirat siihen tottuu ajan myötä. Cairnterrierin karvaa kun ei voi leikata, jos haluaa sen säilyttävän niille ominaisen karheuden ja säänkestävyyden. Jos karva leikataan, uusi karva kasvaa pehmeänä ja silloin tulee ongelmia.


Kun homma oli ohi( trimmaukseen meni kaikenkaikkiaan vähän yli tunti), lopputuloksesta tuli näin siisti.
Ja eikös Nellyn suupielissä karehdikin jo hymynpoikanen :)
Samalla reissulla Nelly pääsi tapaamaan äitinsä pitkästä aikaa. Äiti sai paljon pusuja ♥Lopuksi riemulla ei ollut rajoja kun Nelly pääsi telmimään muiden Cairnien kanssa, aitauksessa taisi olla yhteensä kahdeksan erinäköistä ja kokoista Cairnia ja voi että kaikki olivat niin kauniita ♥ Meno oli sen verran vauhdikasta, että kuvaaminen oli tosi hankalaa.


Nelly kiittää huomiostanne ja toivotamme yhdessä mukavaa viikkoa ja koiraihmisille koiramaista menoa ja hyviä ulkoilukelejä ♥

2 kommenttia:

  1. Ihana, tosi symppiksen näköinen koira ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Tuula, kommentista! Kyllä meidän Nelly onkin aika symppis ♥

      Poista