Tietoja minusta

Oma kuva
Päiväkirjamerkintöjä pienen puutarhan vaiheista vitosvyöhykkeellä. Lisämausteena luontokuvia lähiluonnosta, usein retkillä mukana cairnterrieri Nelly, 3 vuotta.

lauantai 19. lokakuuta 2013

Nelly ja ensilumi
 

Päivä valkeni tänään kirjaimellisesti valkeana! Yöllä oli satanut esilumen ihan maahan asti ( mies mulle vitsaili tästä kommentista, ettei kait se välillekkään jää) :)


Nellylle (6 kk) tämä valkoinen unelma on ihan uutta ja ihmeellistä. Tätä täytyy saada lisää,
minkähänlaiset leikit tästä vielä saa aikaiseksi! Nelly oli kovasti hengessä mukana kun tein loput pihasiivoukset, ja välillä haettiin koirulia naapurista. Nyt on korkeammat aidat pihan ympärillä!Loma on ollut antoisa vaikka enimmäkseen onkin mennyt ihan arkisten asioiden parissa. Mutta tyytyväisenä saan maanantaina taas aloittaa työt kun kaikki pakolliset hommat on tehty. Koululaisilla alkoi nyt syysloma, aikalailla saavat keksiä omaehtoista tekemistä. Luulen, että sekin voi olla nuorisolle ihan virkistäävää. Loma lomana, ovat sen ansainneet! Tämän illan aion nauttia kynttilänvalosta ja kerätä voimia läheisistäni ♥

MUKAVAA LAUANTAITA KAIKILLE ♥

3 kommenttia:

 1. On se niin hassua, että samassa maassa niin eri tilanteissa, meillä ollut tuulinen syksyilma, ei lumesta ja pakkasesta tietoakaan...ihana tuo edellisen postauksen syksymaisema, oikein mukavaa viikonlopun jatkoa.

  VastaaPoista
 2. Nelly näyttää aivan hurmaavalta pinkkeine hihnoineen! Täälläkin tuli vähäsen lunta, ei noin paljon kuin siellä mutta maa valkeaksi.

  Mukavaa päivän jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
 3. Nellyllä on kieltämättä vähän ihmettelevä ilme :) Maassa ei täällä valkoista ole kuin nimeksi, eilen tuli rakeita myrskyn kanssa.

  VastaaPoista