Tietoja minusta

Oma kuva
Päiväkirjamerkintöjä pienen puutarhan vaiheista vitosvyöhykkeellä. Lisämausteena luontokuvia lähiluonnosta, usein retkillä mukana cairnterrieri Nelly, 3 vuotta.

sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Mitä onkaan tapahtunut viikon aikana


Palautellaan mieliin vähän viime viikon asioita...viikko sitten sunnuntaina oli näin paljon lunta...

.
 Viime sunnuntaina kehikosta näkyi vain kulmat...
Viime keväänä uudistimme mansikkapenkin. Paikka vaihtui hieman ja mies väsäsi laudoista oikein kehikon mansikoille. 
Ja tänään näyttää tältä... Kaikki lumi pois! Terhakoiltahan nuo mansikanlehdet näyttävät...äkkiseltään näyttää siltä, että hyvin on selvitty talven yli. Paljon on tehtävää, että saan tuon penkin putsattua siistiin kuntoon. Tänään oli aika kylmä päivä, joten joku toinen päivä sitten. Ehtiihän tässä vielä siivoushommiin. Rapsutettavaa riittää, vaikka ei olekkaan tämän isommasta pihasta kyse.
Jaa mutta mitä tulikaan istutettua viime kesänä? Enpä muistanut noita punaisia herukoita viime viikolla ollenkaan, kun olivat vielä lumen alla piilossa. Olipa iloinen yllätys...ja silmuja näyttää niissäkin olevan .
Silmäys perennapenkkiin paljastaa myös mielenkiintoisia asioita. Täytyy palautella mieleen kasvien nimet...käyttääköhän kukaan muu muistikirjaa oman pihansa kasvien nimistä?


Viime kesänä perustin pienen kivikkoryhmän perennapenkin kulmalle. Patjarikko näyttää myös voivan hyvin. Voi, että tämä kevät on ihanaa aikaa, kun saa todistaa uuden kasvun tuomaa  iloa ja voimaa. Minä ainakin  koen tämän voimaannuttavana asiana. Kamera paljastaa lisäksi kaikki pienet yksityiskohdat, joita ei muuten ehkä huomaakaan.


Mutta entäpä tämä omenapuu, silmäteräni. Eikö silmut olekkin jo selvästi pulleammat viime viikkoon verrattuna? Tarkastellaan jatkossa  tätä oksaa säännöllisin väliajoin. Yritän päivittää uutta kuvaa tästä oksasta vähintään viikon välein. Katsotaan mitä tapahtuu...

Paljon kiitoksia mielenkiinnosta ja oikein mukavaa viikon alkua!

Terveisin, Pia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti